Buda szívében, a XII., II, és I. kerület találkozásánál lévő fizioterápiás rendelőnk mozgásszervrendszeri problémák kezelésével illetve azok megelőzősével foglalkozik. Kezeléseinket a hagyományos gyógytorna és speciális terápiás módszerek (manuálterápia, trigger pont terápia) ötvözetére építjük. Gyógytorna rendelőnk az Ausztrál Fizioterápiás és Pilatesz Intézet (APPI) magyarországi partnere. 

Célunk, hogy segítséget nyújtsunk a sérülés és a műtétet követő minél gyorsabb felépülésben, a jó funkció mielőbbi visszaállításában. Nyak, hát és derékfájdalom esetén, illetve sportsérüléseket, műtéteket követő rehabilitáció során bizalommal fordulhatnak az erre a területre specializálódott, tapasztalt terapeutánkhoz. Nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra, vagyis az olyan problémák kezelésére, melyek még nem okoznak tartós panaszokat. Megfelelő időben elkezdett, rendszeres gyógytorna gyakorlatokkal elkerülhetőek a komolyabb szimptómák. Ilyen például az irodai ülőmunkát végzők körében gyakran tapasztalt nyak- és derékfájdalom, ami hosszú távon porckorong sérv kialakulásához vezethet. Megfelelő, rendszeres terápiával azonban mindez megelőzhető.

Pácienseinkkel együttműködve elérjük, hogy a műtét, a sérülések és a korosodás ne járjanak együtt a sportról, mozgásról való lemondással . A cél, hogy ezek az életünkben fontos tevékenységek a mindennapjaink részei maradhassanak.

Gyógytornász rendelőnkben minden esetben egyéni adottságoktól függő, személyre szabott terápiát javasolunk pácienseinknek. Nem csupán a tünetek kezelésére, hanem a probléma okának kiderítésére törekszünk, ezzel csökkentjük a panaszokat és javítjuk a szervezet általános fizikai kondícióit. Gyógytornászaink több éves tapasztalattal rendelkeznek, hazai és külföldi kurzusokon rendszeresen továbbképzik magukat, hogy a legkorszerűbb módszerek alkalmazásával segítsenek a hozzánk fordulóknak


Foglaljon időpontot nálunk!Egyszerű és gyors foglalási rendszer.

foglalás
Foglaljon telefonon! +36 70 329 3970