A holisztikus megközelítésben hiszünk, az emberi test egységben való vizsgálata a  legfontosabb. Kezeléseinket a gyógytorna és manuálterápia ötvözésére építjük. Nem csak arra a területre fókuszálunk, ahol éppen a panasz jelentkezik, hanem az összefüggéseket keressük, az egész struktúrát vizsgáljuk. Egyszerre figyeljük a test statikáját, a medence és a gerinc helyzetét, mozgásait, illetve vizsgáljuk az izmok és kötőszövet állapotát. A kölcsönhatásokra, kapcsolódásokra koncentrálunk, így próbáljuk megtalálni a panasz valódi okát, mely a legtöbb esetben összetett, nem egyértelműen kimutatható. Fontos célunk, hogy a páciens elégedetten távozzon a rendelőből, fájdalommentes, minőségi életet élhessen és mielőbb visszatérhessen az aktív mozgáshoz, sporthoz.

Mindig a műtét elkerülésére törekszünk. Szeretnénk, hogy minden esetben, legyen szó akár porckorongsérvről, vagy térdproblémáról, konzervatív módon, műtét nélkül állítsuk helyre a mozgató szervrendszer helyes működését. A műtét lehetőség szerint csak az utolsó opció legyen, amennyiben az orvosi vélemény és a tünetek súlyossága elkerülhetetlenné teszik azt.

Rendelőnkben fontosnak tartjuk a páciens problémájának érthető elmagyarázását, képek, modellek szemléltetésével, bemutatásával. A jó eredmény és együttműködés érdekében nélkülözhetetlen, hogy a páciens értse, mit miért csinálunk. Így tehetünk együtt, közösen a mozgás szabadságáért.


Foglaljon időpontot nálunk!Egyszerű és gyors foglalási rendszer.

foglalás
Foglaljon telefonon! +36 70 329 3970