Rendelőnk

  • Gyógytornász rendelőnkben Budán a XII, II, I. kerület találkozásánál mozgásszervrendszeri problémák kezelésével, illetve azok megelőzősével foglalkozunk. Nyak-, hát-, térd- és derékfájdalom esetén, illetve sportsérüléseket követő nélkülözhetetlen rehabilitáció alkalmával bizalommal fordulhatnak az erre a területre specializálódott, tapasztalt terapeutánkhoz.
  • Célunk, a sérülés és a műtétet követő minél gyorsabb felépülés, a jó funkciómielőbbi visszaállítása,  valamint annak javítása. Nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra, vagyis az olyan problémák kezelésére, melyek még nem okoznak tartós panaszokat. Megfelelő időben elkezdett, rendszeres gyakorlatokkal elkerülhetőek a komolyabb szimptómák. Ilyen például az irodai ülőmunkát végzők körében gyakran tapasztalt nyak- és derékfájdalom, ami hosszú távon porckorong sérv kialakulásához vezethet. Megfelelő, rendszeres terápiával azonban mindez megelőzhető.
  • Pácienseinkkel együttműködve elérjük, hogy a műtét, a sérülések és a korosodás ne járjanak együtt a sportról, mozgásról való lemondással . A cél, hogy ezek az életünkben fontos tevékenységek a mindennapjaink részei maradhassanak.
  • Rendelőnkben minden esetben egyéni adottságoktól függő, személyre szabott terápiát javasolunk pácienseinknek. Nem csupán a tünetek kezelésére, hanem a probléma okának kiderítésére törekszünk, ezzel csökkentjük a panaszokat és javítjuk a szervezet általános fizikai kondícióit.

  


Foglaljon időpontot nálunk!Egyszerű és gyors foglalási rendszer.

foglalás
Foglaljon telefonon! +36 70 329 3970