A hátfájás legyőzhető! Gyakran fáj a hátad, derekad, reggelente fáradtnak érzed magad, kell egy kis idő, mire "bejáródnak" az ízületeid? Azzal nyugtatod magad, hogy a sok munka, meg a stressz teszi, és különben is ez már a korral jár?

A hiedelmekkel ellentétben a sajgó hát és a görbe tartás nem kell, hogy az életed részévé váljon. Megfelelő kezelésekkel ellensúlyozhatók az egyoldalú terhelés és mozgásszegény életmód kedvezőtlen hatásai, a fájdalmas, merev ízületi mozgások, feszülő, görcsös izmok. Látogass el hozzánk, hogy egy alapos állapotfelméréssel megtaláljuk a probléma valódi okát. Trigger pont kezeléssel és egyénre szabott nyújtógyakorlatokkal oldjuk az izmok görcsös feszességét, megtanítjuk tudatosan használni a helyes tartáshoz szükséges mély izmaidat, tanácsot adunk, hogy a munkahelyen és szabadidődben hogyan tudsz megszabadulni végérvényesen a fájdalomtól.


Rendelőnk május 4-től ismét megnyílik. Egyelőre a 65 év alatti pácienseinket tudjuk csak fogadni.  Egy nap kizárólag egy terapeuta rendel, és minden páciens után minimum fél óra szünetet tart. A szünetben alapos szellőztetés, fertőtlenítés történik. Fontos, hogy az alábbi linkre kattintva a felsorolt szempontokat figyelmesen olvassák el, bejelentkezés előtt:

https://www.budapestfizio.hu/hu/kapcsolat/

Az online gyógytorna-konzultációnk továbbra is működik!