Megnyitottuk új rendelőnket! Gyógytorna rendelő budán, az első, a második és a tizenkettedik kerület találkozásánál

Sokan ismerik már az új helyünket, nem mentünk messzire, a Szilágyi Erzsébet Fasor elején nyitottuk meg a Budapestfizio új rendelőjét. Szeretjük mert zöld parkra, a Városmajorra néz, besüt a nap, nagy tágas terek vannak, és szépen fel lett újítva. Központi helyen van, a Széll Kálmán tértől két percre, jól elérhető tömegközlekedéssel, és ha autóval érkezek akkor is mindig találsz szabad parkoló helyet a környező utcákban.A rendelőnkben a klasszikus gyógytorna helyett kezeléseink során a manuális technikákat és a rehabilitációs pilatest alkalmazzuk. A trigger pont terápiával kimasszírozzuk a merev görcsös izmokat, manuálterápiával újraépítjük a test optimális statikáját. A mélyizmok erősítésére és nyújtására a rehab pilates módszereit alkalmazzuk. Már harmadik éve szervezünk az Ausztrál Pilates és Fizioterápiás Intézettel közösenMagyarországon egyedüliként rehab pilatesz oktatói tanfolyamot . Látogass el új rendelőnkbe, segítünk megszüntetni hát és nyakfájásodat, elmúlasztjuk térd és sarok panaszaidat. 

Új kolleganőnk Kovácsházi Kriszti a nyáron csatlakozott a Budapestfizio csapatához. Kriszti a manuális terápiákban jártas, korjázi tapasztalattal rendelkező gakorlott gyógytornász. Kriszti is a mozgásszervi panaszok kezelésével foglalkozik, legyen szó vállfájdalomról, lumbágóról, nyakfájdalomról vagy teniszkönyökről. Sokan járnak hozzá kineio tape ragasztásra is. 

 


Rendelőnk május 4-től ismét megnyílik. Egyelőre a 65 év alatti pácienseinket tudjuk csak fogadni.  Egy nap kizárólag egy terapeuta rendel, és minden páciens után minimum fél óra szünetet tart. A szünetben alapos szellőztetés, fertőtlenítés történik. Fontos, hogy az alábbi linkre kattintva a felsorolt szempontokat figyelmesen olvassák el, bejelentkezés előtt:

https://www.budapestfizio.hu/hu/kapcsolat/

Az online gyógytorna-konzultációnk továbbra is működik!