Manuálterápia nálunk Rendelőnkben nem egyszerűen gyógytorna gyakorlatokat diktálunk a pácienseknek hanem a gyors gyógyulás érdekében sokféle manuálterápiát alkalmazunk. A manuális (kézzel végzett) kezelések alkotják a központi részét a munkánknak.

Ezekkel a technikákkal segítünk az ízületeket jobb helyzetbe és az izmokat erősebb, rugalmasabb állapotba hozni. A kezelés során aktív gyógytorna és rehabilitációs pilates gyakorlatokat tanítunk meg a páciensnek. A manuális terápiát sokan azonosítják a csontkovácsolással, de a manuálterápia jóval finomabb, biztonságosabb, mivel egy alapos állapotfelméréssel indul és a páciens aktív közreműködésével folyik. A manuálterápia a gerinccel és az ízületekkel foglalkozik, ezért emellett szükség van az izmok kondícióját javítani izomlazító és/vagy izomtónus fokozó kezelésekkel. Erre alkalmazzuk a triggerpont  kezelést, fascia-release módszert (mély szöveti-masszázs), kinesio-tape technikát. Ezek manuális terápiák, izomkezelések előkészítik a szöveteket, ízületeket, így ezek után sokkal könnyebben mennek az aktív gyógytorna-gyakorlatok, nyújtások. Képzett szakembereink várják!


Rendelőnk május 4-től ismét megnyílik. Egyelőre a 65 év alatti pácienseinket tudjuk csak fogadni.  Egy nap kizárólag egy terapeuta rendel, és minden páciens után minimum fél óra szünetet tart. A szünetben alapos szellőztetés, fertőtlenítés történik. Fontos, hogy az alábbi linkre kattintva a felsorolt szempontokat figyelmesen olvassák el, bejelentkezés előtt:

https://www.budapestfizio.hu/hu/kapcsolat/

Az online gyógytorna-konzultációnk továbbra is működik!